DE HPU: UNIEKE WATERSTOFGENERATOR VOOR KOPPELING AAN CV-KETELS

De gepatenteerde technologie van de HPU levert een extra hoog rendement op. Dat rendement wordt nog verder opgeschroefd door de restwarmte van de generator in te zetten voor verwarming. Een unieke technologie en het verklaart mede de korte terugverdientijd.

Image

HPU SYSTEEM

HPS heeft haar ontwikkelingsafdeling vanaf het begin nauw laten samenwerken met potentiële gebruikers. Dat leidde tot een aantal extra systeemvoordelen.

  • Installatieduur 1 dag
  • Schaalbare waterstofgenerator
  • Continuïteit warmteafgifte gegarandeerd

KOPPELING WATERSTOFGENERATOR AAN BESTAANDE CV-INSTALLATIES

De Hydrogen Power Unit (HPU) wordt gekoppeld aan de bestaande cv-installatie. Dat kan binnen 1 dag. Dat scheelt niet alleen installatiekosten, maar maakt kostbare vervanging van leidingwerk, radiatoren en thermostaat overbodig. Deze unieke waterstofgenerator kan meerdere verwarmingsketels voeden en is flexibel in te zetten tot een vermogen van enkele MW.

VRAAGGESTUURDE HPU VOOR CV-KETEL

De HPU slaat geen waterstof op, maar produceert en mengt vraaggestuurd waterstof bij via de gasaansluiting van de cv-ketel. De restwarmte van de waterstofgenerator wordt weer hergebruikt voor de verwarming van de ruimtes.

ENERGIEBESPARING

De HPU heeft een hoog rendement door de gepatenteerde waterstofgenerator en benutting restwarmte. HPS heeft de generator ontwikkeld voor een verbruik van >25.000 m3 aardgasverbruik per jaar en levert jaarlijks een forse besparing aan fossiele brandstoffen en kosten op uw bestaande cv-installatie.